KONTAKT

Düwaldhome

Dielselvej 5
6000 Kolding
Tlf: 28 56 68 67 (man-tor-fre fra 09.00-13-00)
Email: ak@duwaldhome.dk

Om os
DüwaldHome’s dybeste passion er at skille sig ud og tilbyde varer du enten har set på et lækkert hotel, på en rejse eller i en film. Drømmen om at gøre en forskel indenfor interiør og møbelbranchen, er en stærk drivkraft i vores firma. DüwaldHome rejser personligt på internationale messer, rundt om i Europa 4 gange om året. Vi håndplukker selv og vi designer selv. Dette er en process, vi aldrig vil være foruden. Det er vores mission at producerer og leverer produkter der overstiger dine forventninger. Vores mission er ikke bare at være “endnu et firma”. Vi designer og producerer indretning der skal inspirere folk til at turde at bo anderledes. Til udtrykke deres egen personlige stil og vise sit hjem frem med stolthed. Vores drivkraft er at hjælpe dig med, at skabe et hjem som er en oplevelse. Både for dig, men også dine gæster. Et hjem man ikke bare lige glemmer når man har besøgt dig.Vi leverer varer af høj kvalitet men prismæssigt til at komme i nærheden af, på samme tid.

DüwaldHome’s varer er altid i en topkvalitet. Vi har en skrap kvalitets politik som vi ikke går på kompris med. Alle varer bliver tjekket og afprøvet inden salg på webshoppen.

Vi vil bestræbe os på at give dig den bedste service. Vi tager vores ansvar som leverandør af kvalitets indretning, meget seriøst. Vi vil derfor altid vil svare på spørgsmål, lytte til gode idéer eller bare lige drøfte et produkt. Vores dør, mail eller tlf er altid åben indenfor angivet åbningstidpunkt.

Måtte der være noget der mod din forventning ikke lever op til dine forventninger, så ikke tøv med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig.